top of page

Mine tjenester

Blue Metallic Craters
Typography

Branding

Logo

Trenger du å få utviklet en logo? Eller friske opp den gamle? Enten om du trenger en evolusjon eller en revolusjon kan jeg hjelpe deg utvikle det fremtidige ansiktet til bedriften.

Visuell identitet

En visuell identitet er så mye mer enn hvilke farger og fonter du har i profilen din. Bildekor, Wayfinding, annonser, kopper og krus er bare noe av det en håndbok for visuell identitet kan inneholde. Å holde en rød tråd i alt som har med din merkevare å gjøre skaper gjenkjennlighet og tillit hos dine kunder.

Digitalt

Web design

Ta en gjennomgang av dine kunders digitale reise for å avdekke om dine nettsider trenger en løft. Jeg tilbyr en vurdering av dine nettsider før vi starter med design og prototyper. Utvikling skjer i samarbeid med mine partnere, men om du har egne utviklere kan et samarbeid settes i gang.

Digital signage design

Er du fremtidsrettet og har, eller skal i gang med å installere Digital signage? Innholdet på skjermen må som oftest tilpasses skjerm, betraktningsavstand og bruk, spesielt hvis du har automatikk i innholdet ditt. Jeg har jobbet tett med gründere innen Digital signage og har levert design til flere større aktører.

HTML annonser

Lei av de gamle lavoppløste display annonsene dine? Får du ikke nok innhold på de minste annonseformatene? Kanskje på tide å utforske høyoppløst animasjon og funskjonalitet med HTML annonser. Send en uforpliktende forespørsel og få innblikk inn i hva HTML kan gjøre for deg og dine kunder.

Display

Messe, stand og showroom

En god stand er mer enn bare utseende. Den skal fungere godt, kommunisere med de potensielle kundene og ikke minst være gjenbrukbar eller la seg resirkulere. Dette gjelder også for showroom og andre utstillinger. Sjekk ut mitt prisvinnende design på stand for VPK Packaging.

Trykket

Prospekt

Prospekter skal informere, inspirere og overbevise deg til å kjøpe en bolig. Det krever et godt design i alle ledd. Jeg har prosjektledet utvikling av 3D illustrasjoner en rekke ganger, og videre utført design av prospekt, vedleggshefter og annonsering for boligprosjektet. Snakk med en designer som har erfaringen du trenger.

Magasin

Magasinproduksjon krever godt samarbeid mellom redaksjonen og designeren. Med flere års erfaring med magasinproduksjon kan jeg hjelpe deg med en effektiv produksjon frem til deadline på hvert magasin. Sjekk ut noe av det jeg har laget for Redningsselskapets magasin.

Katalog

Gjør katalogproduksjonen til en smidig, nøyaktig og moderne produksjon. Med flere års erfaring med store katalogproduksjoner kan jeg hjelpe deg holde kontrollen på hvordan dine produkter fremvises og oppleves i din katalog.

Brosjyre

En god brosjyre presenterer dine produkter og budskaper på en leservennlig måte samtidig som den reflekterer din merkevare. I moderne er den tradisjonelle brosjyren like mye brukt digitalt som på trykk. Holder dine brosjyrer mål?

Annonser

Er trykkede annonser en del av din medieplan? Trenger du hjelp med å bygge et overbevisende innhold? Ingen problem.

Emballasje

God emballasje tilkaller brukernes oppmerksomhet og skiller seg ut i butikkhyllen. Den skal også være brukervennlig, og helst også miljøvennlig. Jeg oppfordrer alle mine kunder å tenke resirkulerbar og minimerende emballasjedesign der det er mulig. Jeg jobber gjerne i samarbeid med dine leverandører for å utvikle den rette emballasjeløsningen for deg og dine produkter.

Har du en brief?

Få et uforpliktende tilbud fra en frilanser til ditt prosjekt

bottom of page