top of page

VPK Packaging Stand

461_400592551.jpg

Kunden

VPK Packaging lager en rekke skreddersydde bølgepapp emballasjeløsninger og er en av europas største bølgepapp produsenter. Pappen er laget av resirkulert papir og er ideel for forbrukervarer, mat og drikke, e-commerce og industriell emballasje.

Prosjektet

Holdbar 2020, tidligere kalt "NEF- dagene" og "Mat og Emballasje", er en messe der matprodusentene møter emballasje ekspertene. En viktig arena for å møte nye potensielle kunder.


På VPK sin stand gjorde vi produktene til heltene, og da ikke hvilke som helst produkter. Vi valgte de produktene som hadde hatt størst miljømessig besparelse. Ved hver av pylonene kan du lese om produktet og hvordan VPK Packaging har skapt resultater for sine kunder.


Standen i seg selv er laget at 99% REBOARD bølgepapp, et produkt de selv produserer og trykker ved egne fabrikker. REBOARD gir muligheten til å bygge konstruksjoner i tre dimensjoner og er ganske solid materiale. Dette gjorde at vi kunne bygge baren i midten av standen og sittegruppen, også kalt "knoppen" eller "løken", i dette materialet. Fra fremsiden av standen kan du se standen i form av en blomst der knoppen vokser opp fra kransen i midten.


Denne standen er i seg selv et lite kunstverk komponert i et samarbeid mellom megselv og display avdelingen hos VPK Packaging. Under Holdbar 2020 vant VPK Packaging prisen for "årets stand" for arbeidet vi skapte sammen.


bottom of page