top of page

PurBlu Ice Emballasje design

461_400592551.jpg

Kunden

Purblu Ice Company AS produserer isbiter og knust is til industri, dagligvare og festivalmarkedet med høye krav til kvalitet og leveringspresisjon. Selskapet holder til i Fredrikstad og leverer varer til blandt annet Oda, Europris og Orkla.

Prosjektet

Pur Blu er en helt ny aktør som ønsker å konkurrere sterkt med andre leverandører av isbiter til det norske dagligvaremarkedet. I en ekstra satsning mot dette målet ønsket de et nytt pakningsdesign som reflekterte Pur Blu sine verdier og appellerte godt til deres målgrupper.


Som prosjektleder i utviklingen av emballasjen utførte jeg prototyper, design og ferdigstilling av prosjektet for Pur Blu. Emballasjene består av 1- og 2-kg poser i plast samt en 14 kg partyboks i bølgepapp. Pur Blu startet med å vært veldig tilstede under festivaler og eventer, og det ble lagt merke til at partyboksen var spesielt populær blandt de unge. De brukte nemlig eskene som bord på campingplassen og det var ofte å se kortspill på disse kreative "bordene". I den lekne ånden tok vi inspirasjon fra dette og designet partyboksen som referanse til dette.

bottom of page