top of page

Mataki Emballasje design

461_400592551.jpg

Kunden

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Deres kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge.

Prosjektet

Mataki hadde skisser på emballasjedesign de gjerne ville ha ferdigstilt og produsert i sammenheng med at de hadde byttet navn fra Nortett til Mataki. Det nye navnet kom av at de nå var under samme paraply som den svenske tettesjiktgiganten under samme navn. Emballasjen ønsket de å forbedre og tilpasse nye behov enn det skissene de hadde inkluderte.


Som del av designteamet hos Leonberg Reklamebyrå utformet vi en rekke forslag og endringer som ble drøftet med produktansvarlige hos Mataki. Etter en god prosess med kunden landet vi på et design som var forenklet fra den første skissen, og ga den rikere kontraster. Oppgaven videre ble å tilpasse designet alt fra de største produktene til de minste, som viste seg å være en enkel prosess. Vi produserte også fotografier og mockups med de nye produktene.

bottom of page